2.904,33 Euro opgehaald voor Kika!

Het was een mooi weerzien aan de finish bij Giro di Kika Olandese. Dat het zoveel meer is dan drie dagen fietsen zie je aan elk gezicht dat over de finish komt.

De Finish!

Kika Finish

Het hele team 'Rit4Britt' voldaan en blij na drie dagen fietsen!

Kika team
'Vele handen maken licht werk'
Kika hand

 

Kleine moeite, goed gevoel.

Naast het met elkaar inzamelen van geld voor een goed doel worden belangrijke sociale waarden aangeraakt. Het verbindt ons met ons primaire doel hier op aarde: een bijdrage zijn voor een ander. Respect voor het team 'rit4britt'! En dank jullie wel voor het samen zijn tijdens deze bijzondere dagen. We wensen Britt, Tess, Marga Houtsma, Jurriaan Rexwinkel en alle andere kinderen, ouders, oma's en opa's die het nodig hebben heel veel beterschap toe!

Vrienden, familie en klanten van Dierenkliniek Slangenbeek hartelijk dank voor jullie steun en bijdrage. Mede dankzij jullie heeft Philip een bedrag van 2.904,33 euro kunnen overdragen aan Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). Dank!. Het totale bedrag dat 'Team Rit4Britt' bij elkaar gefietst heeft is: 21.864,19 euro. Het totale bedrag wat bij elkaar gelopen en gefietst is tijdens de Giro de Kika Olandese is 374.978,40 euro.

De Kleine moeite, goed gevoel actie van de praktijk hebben we zo met een zeer voldaan gevoel invulling kunnen geven.

Lees hier meer informatie over de Giro de kika Olandese.
 

<< Ga terug