Hier vermelden we onze activiteiten. Dat kan een puppyinformatieavond of een inentings- of chipactie zijn of een interessant onderwerp gekoppeld aan een actie. Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de activiteiten, vul dan onderstaande formulier in.

Activiteitenmail

 

dotted

Kennismaken met onze praktijk?
Daar maken we graag tijd voor vrij.

Veel mensen zoeken contact met de dierenarts op het moment dat hun dier ziek is of als er ineens spoedhulp nodig is. Dat kan, daar zijn we voor en daar zijn we goed in!

Wij hechten veel waarde aan een goed contact met onze klanten, mens en dier, en daar besteden we veel aandacht aan. Als we de mensen en de dieren die hier als klant komen beter kennen geeft dat een extra dimensie aan onze dienstverlening. Je zou bijna kunnen zeggen dat we daardoor nog beter kunnen 'dokteren'. Je raakt vertrouwd met elkaar, je kan de communicatie beter op elkaar afstemmen en je weet om welke dieren het gaat als er iets aan de hand is. Zo kan je ook beter weten welke behandelmethode of aanpak passend is bij dier en mens. 

Ook merken we, zeker bij verdrietige situaties, dat het erg prettig werkt wanneer je vertrouwen hebt in de behandelend dierenarts. Je bezoekt de dierenarts toch met een dierbare huisgenoot waarmee je pas tevereden naar huis gaat als je het gevoel hebt dat je de juiste aandacht, een goed advies en de beste diergeneeskundige zorg hebt gekregen.
Graag maken we tijd vrij voor een vrijblijvende kennismaking met onze praktijk. Zodat u kan zien wie we zijn en hoe we werken. Met veel plezier laten we u onze praktijk zien met alle technische mogelijkheden.

Kennismaken met onze praktijk? Neem dan contact op met onze assistentes, zij kunnen een kennismakingsgesprek inplannen. Graag ontmoeten we u in onze praktijk. 074-2770010

dotted