De nieuwe & unieke range
Hoge kwaliteit honden- en kattenvoeding
bevalt goed bij onze klanten

Exclusief bij Dierenkliniek Slangenbeek in Hengelo verkrijgbaar

Leuke actie van VETERINARY HPM:
Bij aankoop van uw eerste zak, krijgt u op de aanschaf van een tweede zak 50% korting.

Daarnaast loopt er een spaarkaartactie
U kunt bij ons een spaarkaart krijgen. Na aankoop van 6 zakken kunt u de spaarkaart inwisselen en krijgt u een zak voeding gratis.

Voor meer informatie over deze voeding voor uw huisdier kunt u terecht in onze praktijk, we vertellen u er graag meer over. We vinden het zelf ook een mooie nieuwe voedingslijn.
De klanten die het inmiddels gebruiken zijn zeer tevreden.

kortingskaartHondenvoeding Kattenvoeding

Waarom deze voeding voor uw huisdier?


Voeding voor uw carnivoor
U vraagt zich, net als vele eigenaren met u, ongetwijfeld af wat u uw hond of kat te eten moet geven. Wellicht bent u zich hiervan al bewust en maakt u zich daarover zorgen. Uw hond of kat heeft voeding nodig die aansluit bij zijn of haar instinct en nutritionele behoefte.
Elke hond of kat -ook die van u- is een CARNIVOOR. Echter veel honden en katten voedingen lijken dit natuurlijke feit te negeren en bevatten te veel granen en zetmeel. 66% Van de voedingen voor de volwassen kat en hond bevatten een plantaardig ingrediënt als hoofdingrediënt heeft? Dit wijkt af van de spontane keuze en voorkeur van uw carnivoor en van de nutritionele voordelen. Bij VETERINARY HPM heeft dat anders aangepakt.

VETERINARY HPM
VETERINARY HPM is een nieuwe generatie honden en katten voeding die ontwikkeld is om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de behoefte van uw huisdier. Deze unieke range is gebaseerd op een laag koolhydraat en een hoog eiwit formulering. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten. Het resultaat is een voeding die perfect aansluit bij de behoefte van uw hond of kat.

Van nature zeer smakelijk
De hoofdingrediënten van alle VETERINARY HPM producten zijn varkensvlees en gevogelte. Door het hoge gehalte aan dierlijke eiwitten valt deze voeding goed in de smaak bij uw hond of kat.

Goede conditie en gezondheid
De juiste balans in voeding ondersteunt een goede conditie en gezondheid van uw hond of kat. Door een Laag koolhydraat- & hoog eiwitgehalte en een nauwkeurige selectie van functionele ingrediënten biedt het een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen. Zodat een betere bescherming van de conditie en de gezondheid wordt ondersteund.

Gezondheidsvoordelen:
Controle van het lichaamsgewicht
Tandplak & tandsteencontrole
Gewricht & spierondersteuning
Hoge verteerbaarheid
Huis & vachtondersteuning
Allergeenarmeformulering
Gezonde urinewegen
Lage glycemische index
Behoud van nierfunctie
Ondersteuning afweersysteem

VETERINARY HPM – Hond
Voor de hond zijn er drie lijnen ontwikkeld voor kleine, grotere en oude honden. Voor de kleine en grotere honden is de lijn dan weer onderverdeelt voor alle levensstadia, van jong naar oud.

VETERINARY HPM – Kat
Voor de kat is er een lijn ontwikkeld voor alle levensstadia, van jong naar oud.

Nwe Voeding

 

dotted