Het team

Dierenarts Philip van Vulpen en dierenarts Babette Savelsberg vinden het belangrijk om als team goed samen te werken en plezier te hebben in ons werk. We werken met twee dierenartsen en drie assistentes. Vakinhoudelijk blijven we ons ontwikkelen. Iedereen heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil de beste zorg bieden. Wilt u meer van ons weten?
Als team willen we u graag helpen om de juiste zorg te bieden voor uw dier. We zijn ambitieus, enthousiast en nieuwsgierig. Graag nemen we de tijd voor een gesprek met u.
Heeft u een vraag? Bel ons, wij ondersteunen u graag deskundig. Na openingstijden zijn we voor spoedhulp dag en nacht bereikbaar via ons telefoonnummer.
We werken uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we onze zorg optimaliseren. Met minimale wachttijden en alle aandacht voor uw dier en uw verhaal kunnen we gericht aan het werk.
Verschillende mensen, verschillende dieren en uiteenlopende vragen maken het voor ons een uitdaging de juiste, meest geschikte oplossing te vinden voor elke hulpvraag.
We communiceren duidelijk en kunnen vaak verschillende mogelijkheden van behandeling voorleggen. In overleg bepalen we wat de beste behandeling is voor uw dier. Regelmatig worden we gevraagd voor een second opinion.
Diergeneeskundig blijven we ons doorontwikkelen. De praktijk is uitgerust met moderne apparatuur zoals gasnarcose met hartbewaking, digitale röntgen, echoscopie en ons eigen laboratorium.
Een gezond dier en een tevreden klant daar doen we ons best voor. Hartverwarmende kaartjes mogen we ontvangen als blijk van waardering, dat motiveert ons enorm en geeft een goed gevoel.
radarDe praktijk
Werken op afspraak
Voor optimale zorg en een minimale wachttijd voor u en uw huisdier(en) werken wij volgens afspraak.
vakantie
radarZomerrooster
Van maandag 12 juli t/m vrijdag 20 augustus draaien we een aangepast zomerrooster. We zijn werkdagen van 8.00 tot 17.00 geopend.DKS vrije dagen site
radarCorona beleid
Lees meer over hoe we werken nu het coronavirus nog steeds actief is. Meer informatie >>

Corona small
strand
strand

Bewaren